Ledare

Matilda norberg

Hejsan! jag heter Matilda och är 24 år. Jag bor i Orrviken och jobbar dagtid på ett dagis på Norderön. 

Jag har dansat mig genom hela livet och har varit dansledare i 10 år i år. Jag startade 2011 föreningen Show4all med Camilla Edfalk.

Dansledarrollen tog mitt hjärta direkt och jag har aldrig ångrat en sekund över vad jag håller på med. Jag ÄLSKAR att blanda, mixa, vända, vrida, och tänka utanför boxen. Jobba med musik och text och framförallt historien i dansen. Resultatet blir amazing!

Dom brukar kalla mig lite smått galen, men så länge jag har en fantasi som aldrig tar slut så kommer jag att fortsätta skapa det jag gör. Att se mina elever utvecklas och ha ett leende på läpparna i dansen gör mig tårögd utav glädje.

Alla ska få känna sig som en i Show4All familjen och på sina egna förutsättningar utvecklas och ha roligt med oss. 

"I'm breathing dance, so lets take a deep breath with me" 

Filippa Andreou

Hej!
Mitt namn är Filippa och jag är 15 år gammal. 

Jag har dansat i flera år med olika dansstilar, allt från balett när jag var yngre till jazz och street.
Jag har alltid varit intresserad av dans och när man får dansa med andra blir det såklart mycket roligare tycker jag!!

Jag ser framemot att få ha en egen grupp tillsammans med Emilia, det ska bli spännande och lärorikt att få göra egna koreografier och att ha en egen grupp! 

Emilia Nyman

Hej!
Jag heter Emilia och är 14 år gammal.

Jag har alltid älskat dansen och har dansat i flera år. Jag dansar för att det är ett sätt jag kan uttrycka mig på och för att jag mår så bra när jag får göra det.

Det ska bli jättespännande och roligt att få ha en grupp till hösten som jag hoppas kommer hitta lika mycket glädje i dansen som jag har.

Camilla Edfalk

camilla nyman

Hej på er! Det är jag som är Camilla, 45 år.

Jag började dansa som 40 plussare. Har alltid älskat dans & musik men inte tidigare haft modet att börja.
För mig är dansen ett sätt att få komma till känslomässigt uttryck, att släppa på begränsningar och gå in i olika karaktärer. Det är som ett skådespeleri fast dansande. Och det finns inget som får mig att bli så levande & energifylld som att få dansa och få göra det med andra.

Efter ett års dansande i 30+ gruppen & i Medleyt så insåg jag vilka positiva hälsoeffekter dansen hade på mig och även på min självkänsla. Då föddes Flow. Att få bygga upp ett träningspass som grundar sig i dansen. Att dels få släppa loss till bra musik, tillsammans med andra och samtidigt bygga upp sin kondition, styrka & smidighet. Kan inte bli så mycket bättre än så.
 
"Dance is the hidden language of the soul" - Martha Graham

Hanna stålbring

Hej!
Jag heter Hanna och är 17 år.

Jag har dansat sen jag var liten i blandade stilar. Med de stilar jag fastnat för är jazz och street.
Jag har alltid älskat dansen och att man får ha så himla roligt tillsammans med andra.

Det är jättespännade att vara dansledare. Att själv utvecklas men också att sprida glädjen genom dansen och se barnen utvecklas.

Lina Ulander

Hej!
Jag heter Lina och är 13 år.

Jag har dansat på Show4All i 3 år nu men dans är något jag har gillat sen jag var mindre. Jazz och street är de dansstilar jag dansar, men jazzen gillar jag lite extra. Jag älskar att visa uttryck genom dansen och att utvecklas. 

Nu ska jag bli ledare till hösten och det ska bli jätte kul!

Det bästa med Show4All är att det är som en stor familj. 

jennie nordin

Jag har nu en helt nytt dansäventyr framför mig då jag är ny dansledare här på Show4All. Det känns otroligt spännande och utmanande! Och jag gillar utmaningar samt växer vi alla på att våga kasta oss ut i något helt okänt! Så jag är taggad till tusen!

Här kan ni läsa lite mer om min danshistoria.
Min danshistoria började för många år sen då jag alltid dragits till musik i alla dess former! Gick dansgymnasium, tävlingsdansat i disco, medverkat i den lokala showen Wicked Show, haft danscirklar i skolor för olika åldrar och satt ihop musikaler, modevisningar mm.

Nu har jag jobbat som dansledare i 20 år och har haft kurser för både barn och vuxna i blandade stilar men framförallt showdans!
Jag brinner för mottot att det är aldrig försent att börja dansa och därmed har jag valt att lägga allt mitt krut på att vara dansledare för vuxna och min grupp No Limits. Där ALLA är välkomna! 
Jag ser så otroligt fram emot min Show4All-resa

stella johansson

Hej, jag heter Stella och är 14 år.

Jag älskar att dansa och har gjort det i flera år. Jag tycker om alla olika dansstilar men de jag brinner mest för är jazz och street. Jag ser fram emot att utvecklas som ledare!

Sofie hjortsberg

Hej!
Sófie Hjortsberg heter jag och är 23 år gammal.

För mig börjande dansen med balett som treåring och sedan dess har jag testat på många olika dansstilar.

Jag tycker det ska bli riktigt kul att få vara ledare och låta fler upptäcka glädjen i dansen och på Show4All.

Malin Westerdahl

Hej hej! Malin heter jag och är 21 år gammal.

Började dansa som treåring, då med balett och har sedan dess aldrig slutat dansa. Jag har dansat allt från balett till jazz, streetjazz, disco, street och hiphop. Jazzen är vad jag har fastnat mest för genom åren. 

Det ska bli superroligt att vara ledare för en jazzgrupp i höst och jag hoppas att ni kommer fastna lika mycket som jag, om inte mer, för den här fantastiska dansstilen. 

HJÄLPLEDARE

Lovisa Eriksson

Hej, jag heter Lovisa och är 13 år.

Jag har dansat i flera år och dansar mestadels jazz och street. Jag brinner för dansen och har alltid roligt när jag för göra det. 

Jag tycker att det är väldigt kul att få vara hjälpledare och lära känna elever i olika åldrar. Jag kommer att fortsätta jobba hårt för att bli en bättre dansare och hjälpledare!

elin Arvidsson

Jag heter Elin och är 14 år. Nu till hösten ska jag vara hjälpledare och det ska bli superspännande.
Jag själv har mest dansat jazz och street och tycker det är kul, men vill gärna testa på andra dansstilar.

Detta är mitt 7:e år jag dansar på Show4all. Det bästa med dansen tycker jag är att man får lära sig att uttrycka känslor genom danssteg och att få sprida glädje till andra.

Det bästa med Show4all är att det inte bara är dans som står i centrum utan det är även teater och sång med också.

Josefine Persson

Hej!
Jag heter Josefine och är 14 år.

Jag har dansat i cirka 10 år och har gjort det på Show4All sedan det startade. 

Jag är en positiv och glad tjej som har ett medfött hjärtfel, men det har inte hindrat mig från att göra det jag älskar, nämligen att dansa och uttrycka mig genom dansen.

Det ska bli super spännande att få vara hjälpledare till hösten, och att ni också ska få ut lika mycket glädje från dansen som jag får.  

Viktoria larsson

Hej!
jag heter Viktoria och är 15 år.

Jag har dansat sedan jag var ungefär 6 år. Jag började på Show4All när jag var 10 år och det är det bästa jag har gjort.
Det jag brinner för är jazz och street.

Jag är en glad tjej som älskar nya saker och att utmana mig själv. Jag tycker det ska bli jättekul att få vara hjälpledare och få se andra utvecklas.