Ledare

Matilda norberg

Hejsan! jag heter Matilda och är 26 år. Jag bor i Orrviken och jobbar dagtid på ett dagis på Norderön. 

Jag har dansat mig genom hela livet och har varit dansledare i 10 år i år. Jag startade 2011 föreningen Show4all med Camilla Edfalk.

Dansledarrollen tog mitt hjärta direkt och jag har aldrig ångrat en sekund över vad jag håller på med. Jag ÄLSKAR att blanda, mixa, vända, vrida, och tänka utanför boxen. Jobba med musik och text och framförallt historien i dansen. Resultatet blir amazing!

Dom brukar kalla mig lite smått galen, men så länge jag har en fantasi som aldrig tar slut så kommer jag att fortsätta skapa det jag gör. Att se mina elever utvecklas och ha ett leende på läpparna i dansen gör mig tårögd utav glädje.

Alla ska få känna sig som en i Show4All familjen och på sina egna förutsättningar utvecklas och ha roligt med oss. 

"I'm breathing dance, so lets take a deep breath with me" 

Lovisa Eriksson

Hej, jag heter Lovisa och är 14 år.

Jag är är ledare för gruppen Just Dance. Jag har dansat i flera år och dansar mestadels jazz och street. Jag brinner för dansen och har alltid roligt när jag för göra det. 

Jag tycker att det är väldigt kul att få vara ledare och lära känna elever i olika åldrar. Jag kommer att fortsätta jobba hårt för att bli en bättre dansare och ledare!

lea frid

camilla Johansson

Hej på er! Det är jag som är Camilla, 47 år.

Jag började dansa som 40 plussare. Har alltid älskat dans & musik men inte tidigare haft modet att börja.
För mig är dansen ett sätt att få komma till känslomässigt uttryck, att släppa på begränsningar och gå in i olika karaktärer. Det är som ett skådespeleri fast dansande. Och det finns inget som får mig att bli så levande & energifylld som att få dansa och få göra det med andra.

Efter ett års dansande i 30+ gruppen & i Medleyt så insåg jag vilka positiva hälsoeffekter dansen hade på mig och även på min självkänsla. Då föddes Flow. Att få bygga upp ett träningspass som grundar sig i dansen. Att dels få släppa loss till bra musik, tillsammans med andra och samtidigt bygga upp sin kondition, styrka & smidighet. Kan inte bli så mycket bättre än så.
 
"Dance is the hidden language of the soul" - Martha Graham

Lina Ulander

Hej!

Jag heter Lina, är 15 år och det är jag som är ledare för Showstarz 5-7 år.

Jag har dansat på Show4All i 5 år nu men dans är något jag har gillat sen jag var mindre. Jazz och street är de dansstilar jag dansar, men jazzen gillar jag lite extra. Jag älskar att visa uttryck genom dansen och att utvecklas. 

Det bästa med Show4All är att det är som en stor familj. 

Elin arvidsson

Jag heter Elin och är 15 år.

Jag själv har mest dansat jazz och street och tycker det är kul, men vill gärna testa på andra dansstilar.

Detta är mitt 9:e år jag dansar på Show4all. Det bästa med dansen tycker jag är att man får lära sig att uttrycka känslor genom danssteg och att få sprida glädje till andra.

Det bästa med Show4all är att det inte bara är dans som står i centrum utan det är även teater och sång med också.

stella nordin


 

viktoria larsson

Hej!
jag heter Viktoria och är 17 år.

Jag har dansat sedan jag var ungefär 6 år. Jag började på Show4All när jag var 10 år och det är det bästa jag har gjort.
Det jag brinner för är jazz och street.

Jag är en glad tjej som älskar nya saker och att utmana mig själv. Jag tycker det är jättekul att få vara ledare och få se andra utvecklas.

Jag har grupperna Showdance 7-9 år och Showstreet 10-12 år på tisdagar.

Sofie hjortsberg

Hej!

Sófie Hjortsberg heter jag och är 24 år gammal.

För mig börjande dansen med balett som treåring och sedan dess har jag testat på många olika dansstilar.

Jag tycker det är riktigt kul att få vara ledare för Jazz I grupperna och låta fler upptäcka glädjen i dansen och på Show4All.

jennie nordin

Jennie Nordin här, dansgalen 35 åring!

Min danshistoria började för många år sen då jag alltid dragits till musik i alla dess former! Gick dansgymnasium, tävlingsdansat i disco, medverkat i den lokala showen Wicked Show, haft danscirklar i skolor för olika åldrar och satt ihop musikaler, modevisningar mm.

Nu har jag jobbat som dansledare i 20 år och har haft kurser för både barn och vuxna i blandade stilar men framförallt showdans!
Jag brinner för mottot att det är aldrig försent att börja dansa och därmed har jag valt att lägga allt mitt krut på att vara dansledare för vuxna och min grupp No Limits. Där ALLA är välkomna! 

HJÄLPLEDARE

moa sjölund

ebba westin