Schema

Dansårets terminschema och beskrivning till alla grupper hittar du här.

Schema hösten/våren 2023/2024
 

Din anmälan är bindande & vi behöver ha en anmälan innan första tillfället även om ni bara vill prova på.

Om du ångrar din anmälan eller INTE vill fortsätta dansa efter första tillfället behöver vi få in din avanmälan, info@show4all.se. 
Det kan finnas andra dansare som vill ha platsen.

Dans/medlemsavgiften skall vara betald senast 2024-01-31

ÄR DET FULLT I DEN GRUPP DU VILL GÅ, ANMÄL DIG ÄNDÅ SÅ HAMNAR DU I KÖLISTA.


         

 
                                                                         

 

Showstarz

Här jobbar vi med rörelse, sång och danslek. Det ska vara roligt och glädjefyllt med dansen i den här åldern.

Showjazz I

För att vara med i jazz steg I måste du vara 11 år eller äldre. Gruppen riktar sig till de som är nybörjare i jazz och inte har några förkunskaper, eller till dig som nyligen börjat med jazz. Här går vi igenom den mest grundläggande tekniken för att alla ska få en bra grund att utvecklas på.

street I

En street för dig som är 11+, är nybörjare utan förkunskaper eller har dansat i något år. Vi testar oss fram med olika övningar och varition i koreografierna för att bli bekväm och kunna hitta en egen stil.
 

dance 4u 30+

Dance like nobody is watching är en bra sammanfattning på denna grupp. Glädje, energi och roliga koreografier som uppmuntrar dig att ta ut svängarna och hitta ditt egna sätt att uttrycka dig på i dansen. Det är aldrig försent att hitta det.

medley

En grupp med en salig bladning av åldrar. Där nivån är hög och där man vill satsa lite extra inom dansen. Att våga & vilja showa, dansa och agera!
Här väljer vi ett tema och göra ett medley utifrån det.
Gruppen är INTE anmälningsbar!

Showdance

Grunden ligger i jazzdansen, men vi jobbar mycket med musiken där eleverna får agera och sjunga tillsammans. Att skapa glädje i dansen är den viktigaste delen.

showjazz II

För att vara med i jazz steg II måste du vara 12 år eller äldre. Gruppen riktar sig till de som har en del förkunskaper i teknik och har dansat i några år. Vi använder oss av styrka och teknik för att utvecklas.

street II

En street för dig som har en del förkunskaper. Lite tyngre stil med mycket styrka och karaktär är det som gäller här.

bagladies

Här är det damer från 40 år och uppåt som dansar och har kul. Koreografierna är till för att ha kul tillsammans och få en gemenskap. Gruppen har funnits i över 20 år, deras signum är kappan och handväskan. 

impact

En grupp tjejer från 14 år som älskar att showa och har dansat i flera år. Här sprudlar glädjen genom dansen och sången.
Gruppen är INTE anmälningsbar!

Showstreet

Här blandar vi det showiga i jazzen med det tunga i streeten. Vi blandar för att skapa roliga och fartfyllda danser. 

showjazz iiI

Nu sitter tekniken och det finns vilja och förmåga att utveckla den vidare. Förkunspaker krävs. Vi använder oss av styrka och teknik för att framhäva det uttrycksfulla i dansen. Målet är att ha roligt samtidigt som vi hjälper varandra att bli bättre och testa nya spännande saker.

street III

En street för dig som har dansat i flera år. Vi varierar koreografierna från lugnt och väldigt tungt till koreografier med mer energi. Här testar vi nya och galna idéer. Bara fantasin sätter stopp! 

No Limits

Showdance nybörjarkurs 25-104 år
Showdans innehåller lite blandade stilar och mycket attityd! Som en fin bonus gör vi också andra saker ihop på fritiden som middagar, temakvällar, spa mm.
Att ge sig själv en danstimma i veckan, att få pausa lite i livet för en stund. En timma fylld med dansglädje!
Du ska inte passa in du ska passa på!

amazing

En grupp med yngre tjejer från 12 år som gillar att dansa och showa.
Gruppen är INTE anmälningsbar!

showjazz IV

En avancerad grupp för dig som har dansat i många år. Som har viljan och uthålligheten att göra det lilla extra. En maxad grupp där höga kunskaper i teknik och dans krävs! 


 

street IV

En avancerad street för dig som dansat i många år.
Som har hittat sitt groove och har viljan, styrkan och konditionen att ta det ytterligare några nivåer.
En maxad grupp helt enkelt.

Spectra

En grupp tjejer från 16 år som har dansat i över 10 år och som älskar att vara ute och dansa och showa på olika event. Dansstilen är blandad, allt från street och disco till jazz och modernt.
Gruppen är INTE anmälningsbar!